Mijn Cocomohosting

Op de pagina Mijn Cocomohosting heb je altijd een actueel overzicht van je gegevens. Deze pagina is beveiligd en kan alleen door jou ingezien worden met je persoonlijke inloggegevens. Deze inloggegevens ontvang je bij de oplevering van een dienst. Mocht je deze gegevens niet meer weten, neem dan contact met ons op.

Hieronder staat een uitleg van de mogelijkheden:

 • Abonnementen
  Je hebt altijd een actueel overzicht van je abonnementen. Deze worden op deze pagina weergegeven. Je ziet hier ook wanneer je de volgende factuur kunt verwachten. Mocht je een abonnement willen opzeggen, dan kan dat op deze pagina.
 • Domeinnamen
  Een compleet overzicht van je domeinnamen vind je terug op deze pagina. Op deze pagina kun je ook de houder van een domeinnaam veranderen.Mocht je een domeinnaam willen verhuizen, dan kun je hier de token of “auth code” opvragen van de betreffende domeinnaam.
 • Hostingpakketten
  Je domeinnamen zijn gekoppeld aan hostingpakketten. Deze hostingpakketten vind je terug op deze pagina. Je ziet hier ook welke domeinnaam er aan een hostingpakket is gekoppeld. Dat kan handig zijn als je meerdere domeinnamen en hostingpakketten hebt afgenomen.


 • Klantgegevens
  Als je een bestelling hebt geplaatst, dan wordt er gevraagd om je gegevens. Deze gegevens worden voor de facturatie gebruikt. Mocht er iets veranderd zijn aan je gegevens, omdat je bijvoorbeeld bent verhuisd, dan kun je dat hier direct wijzigen.
 • Facturen
  Op deze pagina staan al je facturen overzichtelijk weergegeven. Je kunt de facturen ook nog eens uitprinten als je deze voor je administratie nodig hebt.
 • Bestellingen
  Heb je een domeinnaam, hostingpakket of andere dienst besteld? Dan vind je hier een overzicht. Er wordt ook aangegeven wat de huidige status is van je bestellingen.
 • Offertes
  Heb je een offerte aangevraagd voor een maatwerk pakket of dienst? Op deze pagina zie je al je offertes en kun je een offerte met 1 druk op de knop accepteren of weigeren.